Your Host Media A Look Back Contact Us Oregon Ghost Conference Photo 3

 

Volunteers Needed! Be an Oregon Ghost Conference Volunteer!

 

Below are the times and volunteer duties available for the 2017 Oregon Ghost Conference. The volunteer schedule includes a variety of volunteer opportunities. Volunteers who commit to 2 hours or more will receive one General Admission Ticket, which includes entrance to vender area, all speakers and panels. Volunteers will also receive admission to one (1) Main Event, (Gallery Reading: With Seth Michael and Sharon Lewis (Friday) / Mystiques Roadshow: Psychometry (Saturday) / or Magic: with The Historical Conjurer (Sunday). (If volunteers already have tickets to the above events- let us know and we can figure out a comparable alternative.)  

 

If you are interested in being a volunteer please email the following to info@oregonghostconference.com ASAP:

 

Your name:

The date, time and title of the volunteer job(s) you want to assist with: (Choose from the schedule below)

Your e-mail address:

Your cell phone number:

 

FRIDAY, MARCH 31st VOLUNTEER NEEDS:

     
3pm-5pm (2hrs)                     OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
5pm-7pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
7pm- 8pm (1hr)   Ticket Takers (Gallery Reading w/ Seth Michael and Sharon Lewis)- Collect Tickets at the door for Gallery Reading. (Meet outside of the Necanicum Room, Seaside Civic and Convention Center) *Check in with Rocky Smith, Holly Swogger or Angie Smith.
     
10:15pm-10:30pm (15min)   Ticket Takers- (Friday Night Ghost Tour)- Collect Tickets and assist in helping guests find their assigned group. (Corner of N. Edgewood St. and Ocean Way St. at the "Greetings from Seaside Mural" on the corner of the Seaside Civic and Convention Center. *Check in with Rocky Smith, Holly Swogger or Angie Smith.
     
SATURDAY, APRIL 1st VOLUNTEER NEEDS:
     
9am-11am (2hrs)       OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
11am-1pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
1pm-3pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     

3pm-5pm (2hrs)

  OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
5pm-7pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
7pm-8pm (1hr)   Ticket Takers- (Mystiques Roadshow w/ Ankhasha Amenti)- Collect Tickets. (Meet outside Necanicum Room, Seaside Civic and Convention Center. *Check in with Rocky Smith, Holly Swogger or Angie Smith.
     

10:15pm-10:30pm (15min)

  Ticket Takers- (Saturday Night Ghost Tour)- Collect Tickets and assist in helping guests find their assigned group. (Corner of N. Edgewood St. and Ocean Way St. at the "Greetings from Seaside Mural" on the corner of the Seaside Civic and Convention Center. *Check in with Rocky Smith, Holly Swogger or Angie Smith.
     
SUNDAY, APRIL 2nd VOLUNTEER NEEDS:
     
9am-11am (2hrs)      OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
11am-1pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
1pm-3pm (2hrs)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
3pm-4pm (1hr)   OGC Greeter/Ticket Checker- Welcome guests, check General Admission tickets  (Lobby, Seaside Civic and Convention Center)  *Check in at Box Office.
     
3:30pm-4:30pm (1hr)   Ticket Takers- (The Historical Conjurer, Magic Show)- Collect Tickets. (Meet outside Necanicum Room, Seaside Civic and Convention Center. *Check in with Rocky Smith, Holly Swogger or Angie Smith.
     
ADDITIONAL VOLUNTEER NEEDS: (Needed all weekend long- Let us know what hours you can help.)
     
OGC Box Office Assistant- Assist Box Office Staff, *Check in at Box Office.
     
OGC Tech Assistant- Assist Conference Director in helping make sure Instructors for classes are set up and assist with tech needs they may have. *Check in at Box Office or with Rocky Smith.